ремонт


1.8″ hdd hitachi travelstar, които правят проблеми – не могат да бъдат засечени в резултат на това, че не успяват да завъртят – се оправят с блъскане. сериозно, със сериозни удари. ако не става от първия път, не се отчайвайте, трябва да блъскате наистина силно и все по-силно, докато не тръгне тъпото копеле

ремонтираме mp3 player-и и техника фина всякаква

моята другарка ме цитира първа

 1. #1 by карел on July 27, 2006 - 10:48 am

  здраст,
  попаднах на това блогче докато търсих някакъв начин да тествам един 1.8″ hdd, който май изгорих след като го закачих наобратно в моя mp3 плеър. И сега, следкато допускам че може и нещо по електрониката да се е прецакало, икам да разбера дали да търся приложения на този hdd други, или да търся друг hdd за този плеър..
  тук чета “ремонтираме mp3 player-и и техника фина…”

  и с риск да загубя тежест в/у поста си: дали е възможен следния преходник – ata към compact flash слот…. че току вж съм сложил 20gb на pocket pc hhh)))…

 2. #2 by wireman on August 2, 2006 - 2:26 pm

  Това закачане към Pocket PC е по-малко вероятно да стане, отколкото другите варианти, а те са – да закачиш диска на Desktop машина и да видиш дали работи. От това ще си направиш заключения. Както може да се види от по-горния пост в този блог – http://blog.hno3.org/?p=40 – мога да съдействам за закачане и на 1.8″ HDD Тошиба с 1.8″ интерфейс, така и на 1.8″ HDD Hitachi, които са всъщност със 2.5″ интерфейс и стандартен кабел 2.5″ към 3.5″, какъвто се продава по магазините, може да свърши работа за тестване. Кажи какъв е дискът – Hitachi или Toshiba, какъв е плеърът. Може да ми пишеш на wireman в gmail.com за съдействие (без да се чувстваш задължен за нещо :)

 3. #3 by Minerva on August 8, 2006 - 3:36 pm

  Привет! Имам сериозен проблем с Mp3 player. Компютърът ми не ще да го чете, самоизключва се, има и някакви софтуеърни проблеми – форматиран е веднъж вече, ама сега съвсем е побърка. Ако е сериозно това за поправките, дайте някакви данни за помощ ;)

Comments are closed.