резонанс


Що народ търси смисъла на съществуването, мисли, чуди се.. Е, ето ти смисъл – да попаднеш в такъв резонанс, като правилно подръпвана струна, да не искаш да спреш, да не можеш да спреш, да се засилва, да излезе извън контрола на физиката (като наука) и да свършиш по, о!, този начин… Ако си позволиш да усетиш резонанса, да го подушиш, да почувстваш първите му потрепвания, ще разбереш веднага смисъла и ще желаеш края и този край след твоето съществуване ще те е осмислил и няма да си бил едно безсмислено нищо в нищото. Ще имаш смисъл и това ще е точно този.. див край. Нали това се мъчат да открият, смисъл, какво ще остане след тях в нищото.. Ето това. И за да не звуча като някой екстремист, бих добавил, че едно подло майсторство в живота би било да търси човек начини да резонира и да свършва многократно, и, говоря сериозни неща, не се смейте, нямам предвид едни определени физически емоции по различен начин от което и да е друго средство. Та така, една човешка, подла хитрост и умение би била тази власт, да успеем цял живот да резонираме, да се пръскаме и да оцеляваме след това.

Внимание: Всичко, написано тук, е просто някакво си мое дърдорене, което съм излял в някакъв порив. Така че, правете си сметката, когато четете.

 1. #1 by nanera on November 10, 2005 - 9:30 pm

  съглсен съм с теб.

  браво още една истина си намерил за теб. въпреки че всеобхватните приказки които целиш се пишат без думи.
  все пак похвално за теб е че си търсеща личност. такива хора харесвам. да се бутат и да ровят пък… каквото и да намерят да го оценяват.

 2. #2 by nanera on December 13, 2005 - 12:21 am

  какво стана…. няма ли да пишеш повече?

 3. #3 by wireman on December 15, 2005 - 2:53 am

  Принципно не съм се отказал, просто не ми е основен приоритет да пиша тук, а имам много работа нещо напоследък и съответно – не остава време. Хм.

Comments are closed.