о!шипка


Днес май е Вси Светии. Нямам нищо против празнуването на такива празници, понеже празниците поначало са хубаво нещо. Та, докато се возех в един автобус, случайно мярнах някакво отражение в стъкло на една характерно издълбана тиква. Не можах да разбера къде е самата тиква, виждах само отражението, но това май се вписва добре в целия образ на тиквата :) Който ще се зарадва да бъде поздравен за днешния празник – честито!

А навън голям студ, обличайте се дебело. Направо си е зима, но от най-хубавите зими. Съвсем слънчево е и въздухът, макар и остър, е приятно свеж. Бузите на хората се зачервяват в такова време и всички изглеждат усмихнати, топли и хубави. Човешка хубост.

Прекарах няколко прекрасни дни, нощи и утрини, които няма как да разкажа тук, а и предпочитам да не развалям нищо с опити да го вкарам в някакви думи. Занимавам се с простотийки (както казва един човек :), обръщам внимание на дреболии и, някак, съм все ухилен. Продължавайте в дух “да си го направим хубаво сами”, защото ако не ние, ако не ТИ, няма кой друг, брате. Успех на всички и щастливи дни!

 1. #1 by nanera on October 31, 2005 - 5:55 pm

  то че е зима на вън зима е ама за мен не е то най-хубавите защото дърво и камък се пука от студ и няма грам сняг навън. повече сняг повече плуване, летене и … като цяло лесносилаемата дума която търся е парзаляне.

 2. #2 by виша on October 31, 2005 - 10:25 pm

  пързаляне, може би имаш предвид? извиниете, моля ви, склонността ми да се хващам за думите… sometimes.

 3. #3 by wireman on October 31, 2005 - 10:41 pm

  Май е най-добре да си го кажем – ~gliding… :P

 4. #4 by ася on November 1, 2005 - 2:09 am

  Тръгнал кос
  с дълъг нос
  през гората гол и бос.
  Тупа с крак -
  трак-так-так,
  като същ юнак.

  Ходил, ходил, пък се спрял,
  три коли мухи изял,
  тупнал с крак,
  тръгнал пак -
  бре-бре, че юнак!

Comments are closed.